Valda filter

Pris

krkr

Färg

Material

Typ av stol

Typ av bord

Typ av hammockdyna

Typ av möbelskydd

Typ av parasoll

Typ av parasollfot 2

Prisgaranti hos Ljungby Utemöbler AB

10 Dagars prisgaranti

Prisgaranti hos oss innebär följande: Vi kontrollerar utemöbelmarknaden efter de lägsta priserna på möbler och dynor så att du alltid skall känna dig trygg med ditt köp. Hinner vi inte uppdatera priserna på vår sida och du hittar en identisk produkt med samma varumärke billigare hos en annan svensk återförsäljare, inom 10 dagar från köpdatumet, betalar vi tillbaka mellanskillnaden på produkten. Förutsättningen är att produkten är av samma märke, har motsvarande specifikationer, finns i lager samt kan köpas på lika villkor.

För att utnyttja vår prisgaranti skickar du en skärmdump och/eller giltig länk till: kundservice@ljungbyutemobler.se

När vi tagit emot och undersökt ditt ärende samt och kontrollerat att du uppfyller ovanstående villkor, så betalar vi tillbaka mellanskillnaden till dig på samma sätt som vi fick betalt. Det vill säga; betalade du t.ex. med Visa kort i vår webbutik gör vi en returutbetalning till samma kontokort.  Prisgarantin gäller inte för prisförändringar på Ljungby Utemöbler AB:s sida efter köp.

Låt oss också tillägga att vi tycker det här är ett uttjatat begrepp, men hur det än är så har vi inte kommit på något bättre. Vill du veta mer om hur vi tänker så läs gärna i vår blogg: Hur vi gör affärer

Prisgaranti ljungby utemöbler ab