Valda filter

Pris

krkr

Antal sittplatser

Färg

Material

Typ av stol

Typ av bord

Typ av hammockdyna

Typ av möbelskydd

Typ av parasoll

Typ av parasollfot 2

Möbelserie Brafab

Möbelserie Hillerstorp

Vår Blogg om Utemöbler

vinter i ljungby trädgård

Lite om vår blogg om utemöbler.

Varmt Välkomna till vår blogg om utemöbler. Snön ligger på marken och termometern visar minus. MEN… det börjar ljusna. Snart dags och plocka ner belysningen från träd och buskar. Kanske tänker en del allaredan på sina trädgårdsmöbler och några på att bygga en uteplats.

Om du ska bygga en ny uteplats, med eller utan tak och eller väggar har så har vi några generella (kanske banala) men ändock råd. Vårt viktigaste råd är:

– Tänk, Dröm och Visualisera. Börja med att känna efter hur du vill använda den nya uteplatsen. Se dig själv ligga, sitta, äta, sova, dricka, leka, spela spel, partaja, slappa, kika på flygplan, grilla, hacka grönsaker eller vad man nu gör ute. När du har sett dig själv göra allt detta har du kanske också fått en glimt av möblerna och inredningen som du använde dig av. Kanske fungerar alla dina möbler perfekt på den nya uteplatsen. Vill du ha ett lyft kanske det räcker med att byta dynor. Kanske vill du ha all inredning ny och fräsch?

Jag tycker det är fantastiskt att stå ute att laga mat, inte bara på sommaren. Att starta grillen en klar vinterkväll och filosofera under stjärnorna är inte fel. Ett utekök hjälper till att underlätta tillvaron.

https://www.ljungbyutemobler.se/produkt-kategori/utekok/

Kika in på vår sida och/eller i vår butik innan du projekterar din nya uteplats eller uterum. Fem centimeter hit eller dit kan betyda mycket för att få plats med just din favoritsoffa eller matgrupp.

Hela Internet är fullt med råd om hur och på vilket sätt man ska bygga uterummet eller uteplatsen så det går vi inte in på här: Generellt vill jag bara pepåka att proportioner mellan uteplats, hus, möbler kan aldrig underskattas.

Webbutiken rullar så smått igång och vår butik på Kånnavägen 33 i Ljungby öppnar lördagen den 24/3.

Vi ska försöka komma med lite inspiration, tankar och idéer om utemöbler, trädgårdsmöbler, uterumsmöbler och livet som börjar återvända till våra vinterglåmiga kroppar o knoppar.