Valda filter

Pris

krkr

Färg

Material

Typ av stol

Typ av bord

Typ av hammockdyna

Typ av möbelskydd

Typ av parasoll

Typ av parasollfot 2

Försenade i nya lokalerna

Försenade i nya lokalerna

Vi öppnar butiken på Kånnavägen 33 i Ljungby för säsongen den 24/3 kl.12. På grund av omständigheter som vi inte har kunnat påverka kan vi tyvärr inte öppna vår stora utställning förrän om ett par veckor.

Vi har nu tillgång till alla ytor och sätter full fart med anpassning av lokalerna. Vi är glada att allt nu är på gång och är övertygade om att både vi, våra vänner och kunder kommer att bli mycket nöjda med resultatet. En rejäl dynavdelning är på plats och våren måste väl komma snart.

Försenade i nya lokalerna

Snickare på väg till vår 600 m² stora utställningslokal för matgrupper. Lounge och fåtöljer har en egen avdelning i en annan byggnad.