Valda filter

Pris

krkr

Antal sittplatser

Färg

Material

Typ av stol

Typ av bord

Typ av hammockdyna

Typ av möbelskydd

Typ av parasoll

Typ av parasollfot 2

Möbelserie Brafab

Möbelserie Hillerstorp

Matgrupper för utomhusbruk

Hillerstorp Spring Bord Ø120 cm med ribbor i teak och stativ i stål. Spring stolar med vit textilene.

Möblera med matgrupper utomhus

När sommaren närmar sig vill man vistas mer och mer utomhus. Helt plötsligt känns dagarna långa igen och allt känns möjligt. Blommor börjar dyka upp här och där och den färglösa trädgården börjar skifta i gröna nyanser igen. Härligt! Med vårvärmen kommer också längtan efter att få äta ute i det fria. Nu när vi har ställt fram klockan är det ju också dags att ställa fram utemöblerna. Är det hög tid att köpa nya kanske? Har de gamla tappat sin glans, har stilen ändrats hemma eller känner ni bara för att förnya er? Det kan finnas många anledningar att köpa nya matgrupper utomhus. Vi har många olika alternativ att välja bland; matgrupper med 8 stolar, matgrupper med 6 stolar, matgrupper som passar i ditt uterum eller kanske på din balkong. Det viktigaste är att de får dig att kunna njuta av sommaren lite mer. Vi samarbetar med Hillerstorp utemöbler samt Brafabs trädgårdsmöbler eftersom vi vill sälja produkter med hög kvalitet och som håller länge. Att möblera sitt uterum är ju lite som att möblera inne. Det ska passa stilen, hålla för familjens alla aktiviteter och ska kunna förnyas med enkla medel. Kolla runt bland alla våra möbelserier för att hitta den stilen som passar er. Planera sedan uteplatsen efter hur mycket plats ni har. Ett tips är att dela in uteplatsen i olika rum, då känns det mer hemtrevligt. Börja med matgruppen i en hörna eller i centrum och bygg på efterhand med solsängar eller fåtöljer. Eller lägg till en loungedel med bar och utekök om ni har plats. Dela av rummen med växter och gör det mysigt med utomhuslampor, kuddar och filtar.

Hillerstorp Herrgård Loungegrupp består av en 3-sits soffa, två fåtöljer och ett loungebord i vitlaserad furu.
Hillerstorp Herrgård Loungegrupp består av en 3-sits soffa, två fåtöljer och ett loungebord i vitlaserad furu.

Matgrupper för uterum

Att starta planeringen med matgrupper utomhus är smart eftersom vi spenderar mycket tid kring att äta. Under en sommardag samlas man ju många gånger kring bordet. Det blir frukost, fika, lunch, sedan kanske en glass och efter en stund serveras kanske en god drink innan grillen sätts igång. Matbordet är en central punkt så det är klokt att lägga några minuter på att verkligen fundera ut vad det ska användas till. Är ni en liten familj som ofta bjuder hem gäster? Då är det lite onödigt att alltid ha ett stort bord som stjäl mycket yta. Välj istället ett expanderbart bord som förlängs vid behov. En butterfly-modell har iläggsskivorna under bordsskivan så du behöver aldrig leta efter dem i förrådet eller på vinden. Man ska ju inte krångla till det, eller hur?! Matgrupper utomhus ska inte bara vara praktiska utan också snygga och klara olika väder och temperaturer. Vilken stil ni än väljer ska ni alltid kunna känna er trygga med att våra möbler håller länge.

Annie-82114-585190-01
Annie-82114-585190-01

Matgrupper och stolar

Då kommer vi till den där frågan som alla ställer sig. Hur stort bord ska man ha? Ska vi planera efter vår familj eller att vännerna också ska få plats? I våra möbelserier har vi stora möbelgrupper med 8 stolar, möbelgrupper med 6 stolar och även mindre modeller. Faktiskt så finns det bord för allt från 2 till 12 personer. Caféborden passar fint på den lilla balkongen eller på framsidan av huset om man vill ha en mysig hörna för en frukost i morgonsolen eller liknande. När det gäller matgrupper för uterum får man utgå efter den plats man har på terrassen eller rummet. Vi har ju stapelbara och hopfällbara stolar som enkelt kan förvaras i förrådet. De tar inte så mycket plats men är guld värda när gästerna kommer på besök. Vårt största bord har iläggsskivor inbyggt under bordskivan så det tar mindre plats än vad man kan tro. I vår butik kan du provsitta våra bord och få en egen uppfattning för hur de kan anpassas efter antal gäster. Som regel brukar de flesta dock unna sig större matgrupper utomhus. Kanske för att det inte finns några väggar eller kanske för att man är lite mer gästvänlig på sommaren. Oavsett vilken anledning man har till att umgås mer är det ju positivt. Man mår bättre när man vistas mycket utomhus, man släpper lite på de inrutade rutinerna och man njuter mer. Till bordet rekommenderar vi ett stort och härligt parasoll som både skyddar mot solens starka strålar och mot regn. Även kvällssolen kan blända och det kan dra ner bekvämligheten vid middagen. För det är ju inte så trevligt att behöva kisa en hel kväll för att man råkade välja fel sida av bordet? Skulle det dessutom komma lite lätt regn behöver inte hela sällskapet springa in med sina tallrikar. Ni kan lugnt och bekvämt sitta kvar tills molnen dragit förbi. Nä, ett parasoll är bra till många saker. På tal om komfort förresten. En stol är ju inte komplett förrän man har mjuka, sköna dynor i dem. Och de kan färgmatchas med parasollet och loungedynorna. Lägg till en varm filt, tända ljus och skön musik i bakgrunden så är kvällen räddad.