Valda filter

Pris

krkr

Färg

Material

Typ av stol

Typ av bord

Typ av hammockdyna

Typ av möbelskydd

Typ av parasoll

Typ av parasollfot 2

Leveranssätt

Beställningen kan komma att delas upp på mer än en leverans, vi meddelar i så fall detta. Transportören har alltid legitimationskrav vid leveransen.

Hemleverans

Vi använder oss av DHL Home Delivery. Frakt till tomtgräns eller port ingår till alla leveransen utom mindre produkter (under 20kg) som skickas till DHL Servicepoint. Leverans sker hem till er vardagar mellan kl.08-17.00. Inbärning ingår inte. Kontakta oss för möjlighet till leverans kvällstid.

Hemleverans i vårat närområde vilket är Ljungby med en radie på cirka 100 km sker med vår egen bil. Oftast efter klockan 18.00. Vi ringer alltid och stämmer av tiden innan leverans.

Önskas hjälp med inbärning, avemballering, montering, ring oss för närmare besked om möjlighet och eventuell kostnad för detta.

Leverans av mindre försändelser under 20 kg sker till DHL Servicepoint. Avisering sker via sms, mail eller brev när dina varor finns på plats.

Leveranstid

Vi levererar i regel på 3-10 arbetsdagar. Leveranstiden angiven på hemsidan är preliminär. Om leveransförseningar skulle uppstå meddelar vi alltid detta. Leveransförseningar kan vara när en leverantör eller transportör inte kan fullfölja sitt åtagande till oss. Speciellt under högsäsong kan det vara svårt att få fram lastbilar och leveranstiden kan bli något längre.

Mottagandet av din leverans

Syna av emballaget och notera eventuell skada och/eller emballageskada på fraktsedeln/handskannern. Räkna antalet kolli och notera eventuell förlust på fraktsedeln/handskannern. Kvittera frakthandlingen. Namnteckning bör vara läslig och vid behov kompletterad med ett skriftligt namnförtydligande.

Ej mottagen leverans

Löser du inte ut dina varor är vi tvungna att debitera dig 2000 kr för att täcka frakt, returfrakt samt administration. Vi kommer att fakturera dig på angiven leveransadress. Kommer inte någon betalning in till oss går ärendet vidare till inkasso.