Valda filter

Pris

krkr

Antal sittplatser

Färg

Material

Typ av stol

Typ av bord

Typ av hammockdyna

Typ av möbelskydd

Typ av parasoll

Typ av parasollfot 2

Möbelserie Brafab

Möbelserie Hillerstorp

Fritidsmöbler

Möbler för fri tid. Fritidsmöbler, det inte bara låter härligt, det är härligt. Hos Ljungby Utemöbler AB hittar du ett brett sortiment av fritidsmöbler både i vår butik på Kånnavägen 33 i Ljungby och på webben. Vi jobbar med hela Hillerstorps och Venture Designs sortiment och har även ett sortiment av teakmöbler för både trädgård och uterum samt soffor och matstolar i naturrotting.

Uterummet

Under sommarmånaderna spenderar många sin fritid i uterummet eller på altanen. Vi tycker att det är viktigt med möbler som ger dig en skön, behaglig fritid och samtidigt en möbel som ger ett annat intryck än dina vanliga möbler för kök eller vardagsrum. Har uterummet tak och väggar kan man använda sig av vilka fritidsmöbler som helst, med fördel i naturmaterial som ger ett levande och somrigt intryck.

Möbler för alla väder

Vi heter Ljungby Utemöbler AB och många av våra möbler tål att stå ute året runt. Olika typer av komposit och plastmaterial ofta i kombination med aluminium gör att man helt slipper underhåll. Använder man sig av ett möbelöverdrag så minimerar man även behovet av rengöring. Möblerna i komposit, plastmaterial och aluminium tvättas enkelt av med vanligt rengöringsmedel och en vattenslang.

Soffgrupp ute

Varför inte ha det riktigt bekvämt med en soffgrupp i trädgården? Vi har loungegrupper i stort och smått. Fåtöljer och fotpallar. Bygg din egen modulsoffa precis som du vill ha den. Vi löser det mesta till Sveriges bästa pris.

Praktiska tidlösa utemöbler

Expanderbara underhållsfria bord. Hopfällbara och stapelbara stolar i aluminium och högkvalitativ Textilene gör att fritiden blir enkel och behaglig. En mycket lättskött möbelserie i hög kvalité till vettiga pengar är Hillerstorps Nydala. En tidlös möbelserie som finns i ett flertal olika utföranden och färger. Bordsskivorna i plastkomposit av hög kvalité eller teak och underreden av aluminium i svart, vitt eller silver.

https://www.ljungbyutemobler.se/produkt-kategori/mobelserier/nydala/