Valda filter

Pris

krkr

Färg

Material

Typ av stol

Typ av bord

Typ av hammockdyna

Typ av möbelskydd

Typ av parasoll

Typ av parasollfot 2

Trädgårdsmöbler

Visst låter det härligt. Trädgårdsmöbler. Bara man hör eller ser ordet så känns det bra i kropp och själ. Vi på Ljungby Utemöbler AB har inte bara ett stort sortiment av trädgårdsmöbler utan också ett stort engagemang och hjärta för att kunna ge dig rätt möbler till rätt plats och pris.

Möbler i trädgården

Ska möblerna stå på gräsmattan under bar himmel så är det skönt om de är tåliga och lätta att torka av. Material såsom konstrotting, plastkomposit och aluminium är utmärkta i moderna trädgårdsmöbler. Möblerna tål att stå utomhus hela året och tvättas lätt av med rengöringsmedel och vattenslang. Aluminium i stommar och underreden gör att vikten hålls nere och det är lätt att flytta möblerna för till exempel gräsklipparen.

Naturmaterial i uterummet

I ett täckt uterum kan man med fördel använda naturmaterial med somrig, lätt känsla. Varför inte en soffgrupp i naturrotting? Använd återvunnen teak i bordet. Klä en av väggarna med träpanel gjord av återvunna teakbitar. Balansera sedan allt med textil i dina färger. Vi har läckra rumsdelare i återvunnen teak som pryder både uterummet med tak och trädgården.

Dynor till trädgårdsmöbler

Furu, aluminium och kompositmaterial i all ära, det blir ofta lite för hårt om baken. Glöm inte dynorna. Vi ser idag en stark trend mot mer mönster. Var inte rädd för mönster på dina dynor. Klassiska mönster med blommor i olika färger är på tillbakamarsch. Bland årets nya mönster finner vi Paisley. Klassiskt mönster på kläder för både dam och herr. Riktigt fräscht och snyggt med fin sommarkänsla på dynor för utemöbler.

Uterummet i trädgården

Trädgårdsmöbler i uterummet kan förstås på olika sätt. Skapar du ett rum i trädgården av växter, spaljéer eller andra typer av avdelare så har du ett riktigt uterum. En klassisk möbel som Hillerstorp Sandhamn eller Hillerstorp Torpet passar utmärkt i en syrenberså. Vi har naturligtvis alltid ett bra alternativ för just dig.

https://www.ljungbyutemobler.se/produkt-kategori/mobelserier/torpet/

https://www.ljungbyutemobler.se/produkt-kategori/mobelserier/sandhamn/